IMG_1346

Tennisbanen

Op het park bij Beringe Buiten zijn drie tennisbanen, de zogenaamde Smash Court, oftewel all weather banen. Dit betekent dat ze het gehele jaar door te bespelen zijn, ook bij sneeuw. De banen, die overigens zijn voorzien van ledverlichting, zijn prettig om op te spelen, omdat een kleine vering wordt ervaren tijdens het tennissen. Vrijwilligers onderhouden de banen wekelijks, zodat ze er altijd piekfijn bij liggen en er optimaal op getennist kan worden.

De omnivereniging BEVO Beringe afdeling tennis organiseert tennislessen voor beginners en gevorderden, door de week op twee avonden en op zaterdagmorgen (naar keuze). De lessen vinden in het voorjaar en in het najaar plaats en worden gegeven in groepjes van vier spelers. Voor deze lessen kan individueel of als groep opgegeven worden.

De leden van BEVO Beringe afdeling tennis kunnen zich digitaal inschrijven om te tennissen. Dit kan per twee spelers (singelen) voor een uur, of per vier spelers (dubbelen) voor 1,5 uur, overdag en ‘s avonds tot 23.00 uur. In het geval van laatste inschrijving op een dag, is er natuurlijk de mogelijkheid om langer te tennissen. De tennisclub heeft ook de mogelijkheid tot het uitlenen van een racket, ingeval een speler nog geen eigen racket heeft.

Bij interesse, ga naar www.bevoberinge.nl afdeling tennis, of neem contact op met de secretaris voor meer informatie. Individuele aansluiting bij een bestaande groep (die op vaste dagen tennist) behoort tot de mogelijkheden, maar als groep opgeven kan natuurlijk ook. Op de site staat ook meer informatie over de contributie en de kosten van de lessen.