IMG_1321

Jeugdwerk Beringe

Stichting Jeugdwerk Beringe is dé jeugdvereniging voor alle kinderen van Beringe en heeft ongeveer 100 leden. Alle activiteiten en bijeenkomsten worden door een enthousiaste club vrijwilligers gerund.

De groepen bestaan uit jongens en meisjes van ongeveer dezelfde leeftijd en een aantal vaste leiders. De leiding van de groep bedenkt en organiseert de bijeenkomsten zodat een activiteit niet te moeilijk is, maar zeker ook niet te kinderachtig.

Jeugdwerk Beringe heeft dit seizoen 7 groepen en de bijeenkomsten zijn voor kinderen vanaf groep 4 van de basisschool. Tijdens deze bijeenkomsten worden met de groep activiteiten gedaan die je thuis misschien niet zo snel zal doen. Een spannende tocht, een leuke quiz, kamp, gezellig knutselen en nog veel en veel meer.

Naast de groepsbijeenkomsten organiseert Jeugdwerk Beringe ook activiteiten voor alle leden en soms zelfs voor alle inwoners van Beringe. Welke activiteiten er georganiseerd worden is elk jaar weer verschillend en wordt via de website, via de nieuwsbrief en/of onze social media kanalen bekend gemaakt. Voorbeelden van zulke activiteiten zijn: Sint Maarten, spokentocht, carnavalsdisco, nieuwjaar party.